Rubín mezi šicími stroji Veritas

Šicí stroj Veritas Rubina je rubín mezi šicími stroji. Možná jste tento slogan už někde na našem shopu viděli. Slogan vystihuje přesně to, co Vám o šicím stroji Rubina chceme říct. 

Šicí stroj Veritas Rubina byla vždy oblíbená. Říkáme vždy, protože už naše babičky znají Rubinu a určitě by Vám potvrdily, že Rubina byla pojem. V dnešní době se ovšem nedá říct, že byla pojem... Rubina pojem totiž stále je. Stará dobrá Rubina v novém kabátku a s modernizovanými funkcemi pro šití moderních kousků. 

Veritas Rubina nabízí 100 programů stehů, včetně praktického pružného a overlockového stehu, 7 knoflíkových dírek a nespočet dekorativních stehů, najdete u ní tak vše, co je pro běžné šití zapotřebí.

Rubina má každý šicí program předem nastavený na optimální šířku a délku stehu, s možností regulace dle přání. Funkce, jako např. automatické šití knoflíkových dírek a navlékač, významně usnadňují práci začátečníkům i profesionálům. Horizontální podávání umožňuje nastavit šířku stehu až na 7 mm a pohodlně nasadit seshora cívku se spodní nití.

Rubín znamená oheň a také se vyznačuje jako dárce životodárné energie a přesně takový dojem z Rubiny budete mít, po té co k ní usednete. Rubina ve Vás díky svým červeným detailům vyvolá vášeň. Sami budete překvapeni, jaké kreativní nápady se Vám, při šití s Rubinou, v hlavě stvoří.