Přídavné patky pro stroje Veritas

Máte šicí stroj značky Veritas a rádi byste rozšířili jeho schopnosti? Není nic jednoduššího než přikoupit k danému šicímu stroji přídavnou patku.

Šicí stroje nabízejí řadu funkcí, které rozšiřují možnosti domácího šití. Využijte funkce šicího stroje naplno pomocí přídavných patek. Díky nim budou výsledky Vašeho šití profesionálnější a Vy si šití mnohem více užijete. 

Díky přídavným patkám si otevřete možnosti šít stehy, které byste bez přídavných patek neušili. Navíc si zajistíte komfortnější šití a mnohem lepší výsledky. Příkladem je overlockový steh, slepý steh, rovný steh a další stehy. Přídavné patky zajistí také dokonalejší a rychlejší řasení, látání, lemování, dekorativní vyšívání, všívání šňůrek, přišívání skrytých zipů, přišívání knoflíků a další. Musíme zmínit patku s horním podáváním, která se postará o rovnoměrné podávání komplikovaných látek a posune Vaše šití na mnohem lepší úroveň. 

Přídavných patek pro stroje Veritas je celá řada a Vy si můžete vybrat dle svých potřeb nebo si je můžete jednoduše pořídit všechny. Neváhejte a vybírejte z našeho katalogu patek. Nabídka je opravdu široká.

Ne každý uživatel však ví, jak přesně má dané patky používat a k čemu jednotlivé patky jsou. To není žádná ostuda, pochopit použití některých patek poprvé není zrovna jednoduché. Abyste nepřicházeli o schopnosti, které poskytuje Váš šicí stroj, navštivte PORADNU Ráje šití, kde se patkám věnujeme v mnoha článcích. Najdete tam popisy patek a také návody k použití ve psané i video formě. 

A pokud si i tak neporadíte, napište nám a my Vám rádi s výběrem a nákupem pomůžeme.